امروز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
نظرسنجی سایت
بیسکویت زردآلو
مواد لازم براي تهیه حدود 30 عدد بیسکویت
در این دستور العمل می توان از خمیر بادام یا مارزي پن (شیرینی که با خمیر آرد بادام و شکر درست می شود)استفاده کرد.
خمیر بادام / 100 گرم
کره / 90 گرم
رنده پوست لیمو / 2 قاشق چایخوري
4 پیمانه / پودر شکر / ( 55 گرم) 1
آرد معمولی / ( 150 گرم) 1 پیمانه
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شود) / 1 عدد
آب / 1 قاشق چایخوري
2 پیمانه / بادام ورقه شده / ( 40 گرم) 1
2 پیمانه / مرباي زردآلوي گرم، آبکش شده / ( 125 میلی لیتر) 1
خمیربادام، کره،رنده پوست لیمو، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا خوب مخلوط
شوند. سپس آرد الک شده را در آن مخلوط می کنیم. خمیر را بر روي سطحی که آغشته به آرد است ورز می دهیم تا نرم و
یکدست شود. خمیر را بر روي کاغذ شیرینی پزي به ضخامت 5 میلی متر پهن می کنیم. سپس آنرا به صورت دایره، با قالب 5
سانتی متري برش می زنیم و به فاصله 3 سانتی متر از هم در سینی چرب شده فر قرار می دهیم. سفیده تخم مرغ و آب را
مخلوط می کنیم و با قلم مو از این مخلوط روي خمیرهاي بریده شده می مالیم، سپس بادام هاي ورقه شده را روي آن می
پاشیم. سینی را حدود 12 دقیقه در فر با درجه متوسط می گذاریم تا بیسکویت ها قهوه اي روشن شوند. سپس از فر بیرون
آورده، مرباي زردآلو را روي آن می مالیم و دوباره به مدت 5 دقیقه دیگر آن را در فر با همان درجه قرار می دهیم. بیسکویت ها را
بیرون آورده روي طبقه مشبک فر قرار می دهیم تا خنک شوند.
در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي در اسلام و ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یامحبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا